wij zorgen voor een warm ontvangst van uw gasten

touroperators

persoonlijke klantgerichte service 

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van tours in o.a Den Haag, Delft en Leiden zorgen wij voor een warm ontvangst in in de stad. Onze gidsen die o.a zijn aangesloten bij Guidor hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen uit binnen- en buitenland. Wij verzorgen dit in Delft, Den Haag, Leiden en Rotterdam, maar leveren ook gidsen voor tours naar alle toeristische attracties van Nederland. Alsmede de populaire combinatie Delft & Den Haag dag tour.

Wanneer uw reisgezelschap arriveert in Den Haag zal deze verwelkomd worden door onze gids(en) bij het overeengekomen drop-off point in de stad. Onze gids(en) begeleiden de groep van begin tot eind en zullen altijd inspelen op de interesses van het gezelschap en de tour daar op aanpassen. Onze ervaren stadsgidsen blijven altijd in contact staan met uw chauffeurs/begeleiders, en uw programmatijden aanhouden. 

Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor samen met eventueel extra opties voor uw dagprogramma. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

voordelige pakketprijzen:

Geen reserveringskosten
Korting afhankelijk afname

professionele gidsen & begeleiders

- Meertalig gidsen beschikbaar (NL/ENG/DU/FRA/SPA/IT)
- Ervaren begeleiders van reisgroepen
- Beschikbaar voor Den Haag en Holland Tours

uit te breiden

Den Haag heeft een ruim aanbod in restaurants voor koffie & gebak of groepsmaaltijden. Entree voor Mauritshuis, Gevangenpoort of rondleiding Binnenhof kunnen in het pakket worden opgenomen.

bereikbaarheid Den Haag met touringcar

prinsessegracht 1 – Den Haag

Het centrum van Den Haag is goed bereikbaar met uw touringcar. Komende van de A12 of A44/N44 raden wij de busparkeerplaats op de Prinsessegracht aan. Uw bus kan hier gratis parkeren en er is plek voor maximal 12 bussen. Vanaf deze locatie kunnen ons gidsen uw gezelschap naar het historisch centrum begeleiden. In slechts 5 minuten staat uw groep al op het Plein en Binnenhof.

Er zijn meer parkeermogelijkheden in Den Haag voor uw bus en Gemeente Den Haag biedt dit pdf-bestand aan met alle informatie.