Speurtocht Den Haag

educatieve speurtocht Den Haag voor onderwijs

Den Haag is een ware schatkamer gevuld met bijzondere en mooie geschiedenisverhalen, die perfect aansluiten op de aangeboden leerstof in het basis- en voortgezet onderwijs. Onze afgestemde speurtocht in Den Haag kunnen voor uw klassen een zeer leerzaam schooluitje zijn. 

De Gouden Eeuw, de Oranjes, de 80-jarige oorlog en de ontwikkeling van steden en de handel. Dit is maar een kleine greep uit de canon van de geschiedenis van Nederland, die aan bod kunnen komen tijdens de speurtocht. Wij stemmen deze volledig af op uw leerdoelen. Leerkrachten kunnen ingezet worden op locaties in de stad als onderdeel van de speurtocht.

Onze gidsen hebben een achtergrond in het onderwijs en zorgen voor een professionele begeleiding. Het is mogelijk uw schooluitje uit te breiden met een bezoek aan het Binnenhof, Ridderzaal of Gevangenpoort. Onze Gruwel & Misdaad tour aangepast aan de leeftijden sluit goed aan bij een bezoek aan de Gevangenis.

prijs spel:

€ 6,95 per leerling incl. 21% btw
Minimaal 20 leerlingen
Korting bij meerdere klassen
Duur tocht : 1,5 - 2 uur

inclusief

- Stadsgids / Begeleider
- Speurtocht
- Uitstekende begeleiders
- Kleine traktatie na afloop

uit te breiden

Een bezoek aan de Gevangenpoort of het Binnenhof behoort tot de extra mogelijkheden. Klik op de poort en lees meer over de Haagse gevangenis.