Teamuitje Den Haag

CRIMINEEL & spannend TEAMUITJE IN DEN HAAG

Een bekende Zuid-Amerikaanse drugsbaron is vermoord in Den Haag! Een anonieme getuige zag deze ‘El Chapo’ net voor de moord met een verdacht pakket lopen. Gaat het hier mogelijk om een uit de hand gelopen drugsdeal. De landelijke politie is ervan overtuigd dat het hier om een ‘ripdeal’ gaat. Alleen is het niet duidelijk wie er achter de moord zit en waar de drugs zijn gebleven. Lukt het jullie om tijdens een spannend teamuitje in Den Haag de moordenaar te traceren en de locatie van de drugs te achterhalen?

Jullie worden door onze spelbegeleider ontvangen op Het Plein in Den Haag en de groep wordt in kleine rechercheteams ingedeeld. Ieder team ontvangt een politiedossier en onderzoeksmateriaal. Tijd is van het grootse belang! Gedurende het spel verdien je punten, krijg je hints en worden de teams uitgedaagd om de strijd aan te gaan met collega’s, familie en vrienden. Het spel wordt afgesloten met een drankje in een gezellig café en daar maken we bekend wie het beste rechercheteam is en er met de prijs er vandoor gaat.

Het is mogelijk om halverwege het spel een korte pauze in te lassen met extra drankje. Het Narcos spel kan op ieder gewenst tijdstip en dag voor u verzorgd worden. Wij kunnen ook een lunch of diner in het teamuitje opnemen. Bekijk hiervoor eens ons Narcos Lunch of Diner arrangement.

prijs spel:

€ 25,00 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen
Duur spel : 2,5 uur

inclusief

- Drankje na afloop
- Spelmateriaal per team
- Uitstekende begeleiders
- Prijs voor het beste onderzoeksteam

uit te breiden

Dit spel is uit te breiden met extra drankjes, een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties of bekijk onderstaande groepsuitjes.

Criminele kijk op Den Haag

Nu al zin om wat crimineel spannende verhalen te lezen over Den Haag? Klik op de poort en lees de artikelen over de Gevangenpoort.