haags spel voor kunstkenneRs en gokkers

Hoe goed weet je objecten naar waarde te schatten? Liefhebbers van programma’s als de ‘Auction Hunter’ en ‘Tussen Kunst of Kitsch’ kunnen met dit spel hun opgedane kennis goed gebruiken. Een spel van inzicht, de juiste keuzes en met wat geluk, kun je veel geld verdienen, die je nodig zult hebben voor de spannende afsluitende veiling!

Maak kennis met onze spelleider en gids, die uw groep meeneemt door de oude straten van Den Haag. Hij deelt met u verhalen over bijzondere objecten in de stad en stelt o.a. de vraag; ‘is dit kunst of kitsch en wat is de waarde?’. Verdien met de juiste antwoorden zoveel mogelijk geld om meer kans te hebben in de veiling na afloop van de tour. 

Een verrassend leuk spel, die je onbewust ook nog helpt de stad te leren kennen. Wilt u meer informatie of spel combineren met een lunch of diner? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

prijs spel:

€ 25,00 p.p. incl 21% btw
Minimaal 8 personen
Duur spel : 2,5 uur

inclusief

- Drankje na afloop
- Spelmateriaal per team
- Uitstekende begeleiders
- Prijs winnaar veiling

uit te breiden

Dit spel is uit te breiden met extra drankjes, een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties of bekijk onderstaande groepsuitjes.