Schedel-de-Witt-uitje

een uniek historisch spel in Den Haag

Er is veel geschreven over de lynchpartij op de gebroeders de Witt. In het Haags Historisch Museum is zelfs nog een vinger en tong van de broers bewaard gebleven. Alleen één groot raadsel is nooit opgelost! Wie heeft het hoofd van Raadspensionaris Johan de Witt als souvenir meegenomen. Volgens geruchten is deze afgeleverd op het Binnenhof. Ontrafel jij met je team dit mysterie en vinden jullie de schedel van de Witt? 

De groep wordt in kleine onderzoeksteams opgedeeld en dan zal onze begeleider het verhaal vertellen over Professor Nieuwenhuizen. Een man die het tot zijn levensmissie had gemaakt om de schedel te vinden. Hij is tijdens zijn zoektocht verdwenen en liet alleen zijn attachékoffer achter. Kan jouw team de koffer openen en het onderzoek van de professor vervolgen?

Tijdens het spel heb je contact met de begeleider via WhatsApp voor extra aanwijzingen en bonusopdrachten. Halverwege en ter afsluiting wordt een drankje genuttigd en ontvangt het beste onderzoeksteam een leuke prijs. Spel is prima te combineren met een 3-gangen lunch. Kijk hier voor meer info.

prijs spel:

€ 29,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen
Duur spel : 3,5 uur

inclusief

- 2 drankjes
- Spelmateriaal per team
- Uitstekende begeleiders
- Prijs voor het beste onderzoeksteam

uit te breiden

Dit spel is uit te breiden met extra drankjes, een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties of bekijk onderstaande groepsuitjes.