spel met de gekste en leukste verhalen over Den Haag

prijs spel:

€ 16,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 8 personen
Duur spel : 2 uur

inclusief

- Drankje na afloop
- Gids & Spelleider
- Spelmateriaal
- Prijs voor slimste deelnemer(s)

uit te breiden

Dit spel is uit te breiden met extra drankjes, een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties.

Bent u goedgelovig of trapt u nergens in? Laat uw groep meenemen voor een komisch spel & rondleiding door Den Haag, en luister naar de meest sterke verhalen over onze stad. Maar wat is werkelijk waar of gewoon een sterk broodje aap verhaal! 

Het spel wordt uitgevoerd als één groep met gids/spelleider. Bij grote groepen worden er extra gidsen ingezet. Deelnemers ontvangen een antwoordformulier en luisteren gedurende de tocht naar de meest gekke en sterkste verhalen over Den Haag.  Verhalen die soms al honderden jaren bekend zijn in de stad. Het is aan u te achterhalen welke verhalen een echt ‘broodje aap’ verhaal zijn. Onze enthousiaste gids zorgt voor leuke tour, die afgesloten wordt in een gezellig Haags café met een prijsuitreiking. Wie heeft de verhalen het beste door en strijkt er met de eer? 

Een komische tocht door Den Haag voor wie op een andere manier naar de geschiedenis van de stad wil kijken. Leuk als teamuitje en het laat ook nog genoeg ruimte over voor andere activiteiten in de stad.