ervaar de architectuurstad van Nederland

havenstad rotterdam

ontdek de wereldstad rotterdam met gids

Rotterdam is de havenstad van Europa en heeft een moderne uitstraling. De stad biedt geweldige architectuur en herbergt ook nog veel historie. Onze Rotterdamse gids neemt u graag mee door het centrum van de stad met één van de hoogtepunten; een bezoek aan de Markthal, waar u kunt proeven van de lokale lekkernijen of wereldse gerechten! Rotterdam is een wereldstad met verschillende culturen en smaken. Een stad die na het Bombardement van 1940 voor een grote uitdaging heeft gestaan en nog steeds in ontwikkeling is. Een hippe stad die door de Lonely Planet werd verkozen als 1 van de 10 topsteden in de wereld.

Kortom, genoeg redenen om de stad me ons te verkennen. U kunt natuurlijke het moderne centrum verkennen. Maar we bieden veel meer mogelijkheden, als Delfshaven, Kop van Zuid & Katendrecht. De stad kan te voet, OV, watertaxi of fiets verkent worden. Informeer gerust naar de de vele opties.

rotterdamse stadsgids

We brengen de geschiedenis van Rotterdam weer tot leven en geven een frisse kijk op de moderne hotspot van Europa.

Optie 'HAVENTOUR' SPIDO of WATERTAXI

Boek via ons aanvullend een 'Rondje Rotterdam' en ontdek het havengebied met de Spido of neem met onze gids een watertaxi en wandel over de Kop van Zuid en door Katendrecht.

uit te breiden

Alle rondleidingen zijn uit te breiden met een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties.

PRIJS PRIVÉ GIDS - 2 UUR TOUR:

€ 139,50 p.p. incl 21% btw
(groepsprijs, max. 15 personen)

impressie

Startpunt rondleiding

Rotterdam CS

Rotterdam is een grote stad en er zijn diverse locaties waarvan wij de rondleidingen kunnen starten. Vaak ontmoeten wij onze groepen voor Rotterdam CS of bij de Blaak. Vooraf wordt dit met u afgestemd.

Rotterdam is  bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

In Rotterdam zijn alleen al 17 stadsgarages waar u tegen een lager tarief kunt parkeren. Zo kunt u ook onder de Markthal parkeren of in parkeergarage Schouwburgplein, voor Rotterdam Centraal. Onderstaande link kan u verder helpen.

Meer info: Parkeren Rotterdam

OPENBAAR VERVOER

TREIN : Neemt u de trein naar Rotterdam Centraal, dan staat onze gids te wachten aan de voorzijde, ter hoogte van de ingang fietsenstalling. Gaat u voorkeur uit naar station Blaak, dan zal onze gids ook hier bij de fietsenstalling staan.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Maar er zijn goede ‘hop on hop off’ locaties beschikbaar in de stad.

Blaak – direct naast het Scheepvaartmuseum is er de mogelijkheid om de bus te parkeren en onze gids zal daar klaar staan. De groep kan dan direct het beroemde Zadkine beeld ‘De Verwoeste Stad’ bewonderen.

Conradstraat – deze stop bevindt zich direct naast Rotterdam Centraal en mooi startpunt voor de rondleiding.