blik op het echte Haagse stadsleven

effe wat anders

chinatown, joodse buurt & haagse harry 

Tijd voor effe wat anders! Geen diepe duik in de historie maar een wandeling gericht op hedendaags Den Haag. Ervaar de geuren en kleuren van Chinatown, de oude Joodse Buurt en maak een selfie met Haagse Harry! Wij vertellen u de leukste verhalen van het leven in de stad, met een flinke dosis Haagse Bluf. Geen lange monologen maar een prettig gesprek, met uw lokale stadsgids of soms spontaan op straat met een Hagenees ….of is het een Hagenaar?

Gewoon een superleuke wandeling en wil je echt proeven van het Haagse leven, bekijk dan ook eens onze Haagse Food Tour of smul van een heerlijke dim-sum verrassing in Chinatown. Genoeg te doen in levendig  Den Haag en wij hopen u snel te verwelkomen.

lokale, ervaren stadsgids

Wij geven u een goede indruk van het leven in de stad in al zijn geuren en kleuren.

verken Den Haag & scheveningen per fiets

Wilt u meer van de stad zien dan kunt u Den Haag ook per fiets verkennen. Misschien wilt u ook even 'Pierewaaien' in Scheveningen?

uit te breiden

Alle rondleidingen zijn uit te breiden met een koffie & gebak arrangement, lunch of diner. Informeer gerust naar de opties.

ONZE PRIJS PER GIDS

90 minuten: € 94,50 incl 21% btw
€ 20,00 voor ieder extra half uur. 
max. 15 personen per gids voor de beste ervaring.

impressie

Startpunt rondleiding

het plein (standbeeld: willem van oranje)

De rondleiding begint op het bekendste plein van Den Haag. Onze gids zal u bij het beeld van Willem van Oranje warm. Misschien wilt u liever bij een café, restaurant of vergaderlocatie in het centrum worden opgehaald. Graag bieden wij u die service aan. De rondleiding kan ook bij iedere gewenste locatie in het centrum eindigen.

Den Haag is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

U bereikt de Residentiestad via de A44/N44 of via de A12, U komt dan uit bij het Malieveld en volgt de borden centrum. Na de Koninklijke Schouwburg gaat u linksaf naar de ‘PleinGarage’ (navigatie: Plein 24, Den Haag).  Voor meer info over parkeren in Den Haag:

Meer info: Parkeren Den Haag

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Den Haag te komen, U stapt uit bij Den Haag CS en loopt dan eenvoudig in 10 minuten naar Het Plein.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Delft & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er is een ‘hop on hop off’ locatie beschikbaar dicht bij Het Plein en Binnenhof.

Prinsessegracht – bussen kunnen hier gratis parkeren (max. 12 bussen) en de perfecte locatie om de rondleiding te beginnen.