RondleiDing Den HaaG

ontdek altijd meer met een lokale gids

Onze gidsservice

lokale gidsen

Wij werken alleen met gidsen uit Den Haag en omgeving, die met veel enthousiasme en passie de leukste tours van Den Haag verzorgen.

MEERTALIG

Een rondleiding in Den Haag is in het Nederlands of Engels mogelijk. Wij hebben ook gidsen beschikbaar die tour in andere talen verzorgen.

100% tevredenheid

Dankzij de positieve feedback van al onze klanten, kunnen wij met zekerheid garanderen dat u een geweldige dag in zult beleven.

interactieve tours

Wie bieden de service van een smartphone guide app voor interactieve tours en u zult uw gids altijd goed horen.

HIstorie & cultuur

Altijd een goede mix van geschiedenis en cultuur. Geen saaie feitjes, maar een volledig en mooi beeld van de prachtige en levendige stad.

7 dagen p/w beschikbaar

Onze gidsen staan iedere dag voor u klaar. Een rondleiding in Den Haag of één van de andere steden kan op ieder gewenst tijdstip plaatsvinden.

overzicht van onze rondleidingen

ontdek Den Haag

U bent op het goede adres voor de leukste rondleidingen in Den Haag met de meest enthousiaste en ervaren lokale gidsen. U boekt bij ons al een privé stadsgids voor een vaste groepsprijs (max. 15 personen). Bekijk hieronder ons aanbod aan rondleidingen niet alleen in Den Haag maar ook in Delft, Leiden en Rotterdam. Wij staan iedere dag klaar om samen met u op verkenningstocht te gaan, want je ziet altijd meer met een privé gids van Rondleiding Den Haag.

hoogtepunten van de stad

Historisch Den Haag

een blik op koninklijk Den Haag

de oranje wandeling

donkere & duistere verhalen

gruwel & misdaad

oude dorp tot boulevard

scheveningen

chinatown tot haagse harry

effe wat anders

Zie meer met uw eigen fietsgids 

fietstour Den Haag

verken met ons ook de volgende steden

vermeer & Delfts Blauw

prinsenstad delft

langs hofjes & grachten

sleutelstad leiden

stad van de architectuur 

havenstad rotterdam

u ziet altijd meer met uw eigen privé gids

ontdek de residentiestad Den Haag
veelgestelde vragen
kun je aansluiten bij rondleiding andere groep?

U boekt bij ons alleen privé gidsen en er worden nooit groepen samengevoegd. Een gids stemt de rondleiding specifiek af op de wensen van de groep.

gaat rondleiding in Den Haag door bij minder weer?

De rondleidingen gaat altijd door, dus ook bij regen. Bij extreme weersomstandigheden kan programma worden aangepast of kosteloos geannuleerd.

Blijft de gids wachten als we vertraagd zijn?

Bij vertraging dient u onze gids telefonisch hiervan op de hoogte te stellen. Gids wacht voor tijd dat u geboekt heeft, maar behoudt het recht de tour in te korten.

is de rondleiding fysiek zwaar?

Onze stadsgids houdt altijd rekening met de fysieke mogelijkheden van de deelnemers. De rondleiding is daarom voor iedereen geschikt.

betaal ik de gids contant of per factuur?

Vijf dagen voor de geboekte datum ontvangt u van ons een factuur, die binnen 14 dagen dient te worden voldaan. Het staat u vrij om bij tevredenheid onze gids een tip te geven.

kunnen wij ook uit andere thema's kiezen?

De bovengenoemde rondleidingen zijn een selectie van ons aanbod. Onze gidsen hebben een brede kennis en wij stemmen tour graag af op uw interesses.

Staat uw vraag er niet bij? Dan beantwoorden we hem graag per mail