culinaire & culturele walking dinner leiden

Sfeervol en smaakvolle Walking Dinner in Leiden, waarbij u op een bijzondere wijze de Sleutelstad leert kennen. De Walking Dinner Tour is een uniek uitje om een verjaardag, jubileum of reünie te vieren. Maar zeker ook aan te raden als bedrijfsuitje met bijvoorbeeld uw internationale gasten. 

Uw groep wordt door onze gids verwelkomd in een gezellig Leids café, aan de rand van het historisch centrum. Na het drankje  gaat u de prachtige stad verkennen met onze gids vol leuke anecdotes en verhalen over Leiden. Voor Rondleiding Den Haag staat centraal dat u een plezierige avond zult beleven en niet wordt overgoten met saaie en droge feitjes over de stad. Halverwege wordt er een stop gemaakt voor een heerlijk voorgerecht bij de oude Burcht en de tweede wandeling wordt afgesloten in een mooi Leids restaurant in het Pieterskwartier, om dan van de rest van uw avond te genieten. 

De tijden voor het programma zijn in overleg aan te passen en met alle dieetwensen kan rekening worden gehouden. Wij verzorgen de Walking Dinner ook in Den Haag en Delft. Wij staan garant voor een mooie avond uit!

prijs uitje

€ 67,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen

inclusief

- 1 café & 2 restaurants
- 3-gangen diner
- 3 drankjes
- Privé stadsgids

programma - DUUR: 5 UUR

17:30 - 18:00 : Drankje & ontvangst Haags café
18:00 - 19:00 : Stadswandeling met gids
19:00 - 19:45 : Voorgerecht met drankje
19:45 - 20:45 : Vervolg stadswandeling
20:45 - 22:30 : Hoofd- & nagerecht incl. 2 drankjes

gerelateerde groepsuitjes

bijzonder avondje uit delft

walking dinner delft

volledig dagarrangement

the delft experience

uniek spel & 3-gangen lunch

balthasar lunch tour