Den Haag Royaal

een heerlijk dagje uit in koninklijk Den Haag

Geniet van een verzorgt dagje uit in Koninklijk Den Haag samen met een gids van Rondleiding Den Haag. Start met een kopje koffie/thee en een Haagse gebakje met zicht op het Binnenhof, alvorens u op een twee uur boeiende verkenningstocht gaat. 

U zult een prachtig beeld krijgen van Residentiestad Den Haag. Van levendig Chinatown tot het statige Lange Voorhout en van Paleis Noordeinde tot aan het oudste, verborgen stukje Den Haag. De tijd vliegt voorbij terwijl u luistert naar de leukste verhalen over de stad. Geen saaie en droge feitjes tijdens uw dagje uit, maar een levendig kijk op één van de mooiste steden van Holland.

Na de rondleiding staat een smakelijke lunch voor u klaar in een sfeervol Haagse restaurant. Zo kunt u even ontspannen en gezellig bijpraten alvorens u naar het Mauritshuis wandelt. Met recht het mooiste museum van Den Haag met een prachtige collectie. Onze gids leidt u langs alle hoogtepunten van Het Mauritshuis als de werken van Johannes Vermeer, Jan Steen en Paulus Potter. Een bijzondere afsluiting van uw dag in Den Haag en nog voldoende tijd over om zelf verder nog op verkenning te gaan. Zoekt u een bijzonder uitje voor in de avond, dan is misschien onze Walking Dinner Tour in Den Haag wat voor u?

prijs dagje uit

€ 49,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 8 personen

inclusief

- Koffie met gebak
- Privé stadsgids
- Rondleiding Den Haag
- Luxe lunch met drankje
- Entree & rondleiding Mauritshuis

programma - DUUR: 5 UUR

10:30 - 11:00 : Koffie met appeltaart
11:00 - 13:00 : Rondleiding Den Haag
13:00 - 14:30 : Luxe lunch met drankje
14.30 - 15.30 : Rondleiding Mauritshuis

museum mauritshuis

Bekijk hier alvast een aantal 'Meesters' van het Museum Mauritshuis, die aan bod zullen komen. Klik op icoon.

gerelateerde groepsuitjes

haahse lekkernijen tour

haagse food tour

cultureel & culinair Den Haag

walking dinner Den Haag

dagje uit met spel & lunch

click & eat Den Haag