spannend crimineel spel met lunch in Den Haag

Een zeer bekende Zuid-Amerikaanse drugsbaron is vermoord in Den Haag! Een anonieme getuige zag deze ‘El Chapo’ net voor de moord met een verdacht pakket lopen. Gaat het hier mogelijk om een uit de hand gelopen drugsdeal. De landelijke politie is ervan overtuigd dat het hier om een ‘ripdeal’ gaat. Alleen is het niet duidelijk wie er achter de moord zit en waar de drugs zijn gebleven. Lukt het tijdens ons spel om met je rechercheteam de moordenaar te traceren en de locatie van de drugs te achterhalen? Het spel wordt afgewisseld met een heerlijk 3-gangen lunch bij een gezellig restaurant in Den Haag (locatie altijd in overleg).

Jullie worden door onze spelbegeleider ontvangen bij het restaurant waar u eerst geniet van een voorgerecht. De groep wordt hierna in kleine rechercheteams ingedeeld. Ieder team ontvangt een politiedossier en onderzoeksmateriaal. Tijd is van het grootse belang! Gedurende het spel verdien je punten, krijg je hints en worden de teams uitgedaagd om de strijd aan te gaan met collega’s, familie en vrienden. Het spel wordt afgewisseld met een 3-gangen lunch en afgesloten met een prijsuitreiking..

Het is mogelijk om uw gerechten bij drie verschillende Haagse restaurants te nuttigen, u kunt dit aangeven bij uw aanvraag. Het Narcos spel kan ook zonder lunch geboekt worden (meer info) en dan op ieder gewenst tijdstip plaatsvinden. Wij zullen garant staan voor een geweldige dag in Den Haag!

prijs uitje

€ 67,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen

inclusief

- 3-gangen lunch
- 2 drankjes & kopje koffie/thee
- Narcos spelmateriaal per team
- Uitstekende begeleider(s)
- Prijs voor het beste onderzoeksteam

programma - DUUR: 5 UUR

12:30 - 13:30 : Voorgerecht met drankje
13:30 - 14:45 : Narcos Game 1
14:45 - 15:45 : Hoofdgerecht met drankje
15:45 - 17:00 : Narcos Game 2
17:00 - 17:30 : Nagerecht met kopje koffie & prijsuitreiking

criminele kijk op Den Haag

Nu al zin om wat crimineel spannende verhalen te lezen over Den Haag? Klik op de poort en lees de artikelen over de Gevangenpoort

gerelateerde groepsuitjes

criminele dineravond

narcos diner Den Haag

uniek spel & 3-gangen lunch

de witt lunch spel

haagse lekkernijen tour

haagse food tour