CRIMINEEL SPEL IN Den Haag inclusief diner

Een zeer bekende Zuid-Amerikaanse drugsbaron is vermoord in Den Haag! Een anonieme getuige zag deze ‘El Chapo’ net voor de moord met een verdacht pakket lopen. Gaat het hier mogelijk om een uit de hand gelopen drugsdeal. De landelijke politie is ervan overtuigd dat het hier om een ‘ripdeal’ gaat. Wie heeft de moord gepleegd en waar zijn de drugs gebleven. Lukt het met je rechercheteam om met dit criminele spel de moordenaar te traceren en de locatie van de drugs te achterhalen? Het spel wordt afgewisseld met een heerlijk 3-gangen diner bij een gezellig restaurant in Den Haag.

Jullie worden door onze spelbegeleider ontvangen bij het restaurant waar u eerst geniet van een voorgerecht. De groep wordt hierna in kleine rechercheteams ingedeeld. Ieder team ontvangt een politiedossier en onderzoeksmateriaal. Tijd is van het grootse belang! Gedurende het spel verdien je punten, krijg je hints en worden de teams uitgedaagd om de strijd met elkaar aan te gaan. Halverwege het spel is een hoofdgerecht opgenomen en staan de teams weer op scherp voor het tweede, beslissende deel. Wij sluiten alles af met een nagerecht en prijsuitreiking.

Het is mogelijk om uw gerechten bij 3 verschillende Haagse restaurants te nuttigen, u kunt dit aangeven bij uw aanvraag. Het Narcos spel kan eventueel ook zonder diner worden geboekt en op ieder gewenst tijdstip dan plaatsvinden (meer info). Wij zullen garant staan voor een geweldige dag in Den Haag!

prijs uitje

€ 67,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen

inclusief

- 3-gangen diner
- 2 drankjes & kopje koffie/thee
- Narcos spelmateriaal per team
- Uitstekende begeleider(s)
- Prijs voor het beste onderzoeksteam

programma - DUUR: 5 UUR

17:30 - 18:30 : Voorgerecht met drankje
18:30 - 19:45 : Narcos Game 1
19:45 - 20:45 : Hoofdgerecht met drankje
20:45 - 21:45 : Narcos Game 2
21:45 - 22:30 : Nagerecht met kopje koffie & prijsuitreiking

criminele kijk op Den Haag

Nu al zin om wat crimineel spannende verhalen te lezen over Den Haag? Lees de artikelen over de Gevangenpoort of misschien is onze 'Gruwel & Misdaad' tour wat voor u?

gerelateerde groepsuitjes

culinair & cultureel delft

walking dinner tour

uniek spel & 3-gangen lunch

de witt spel & lunch

crimineel 3-gangen lunch

narcos lunch