Groepsuitje Den Haag de Witt

een uniek historisch groepsuitje in Den Haag

Er is veel geschreven over de lynchpartij op de gebroeders de Witt. In het Haags Historisch Museum is zelfs nog een vinger en tong van de broers bewaard gebleven. Alleen één groot raadsel is nooit opgelost! Wie heeft het hoofd van Raadspensionaris Johan de Witt als souvenir meegenomen. Volgens oude geruchten is deze afgeleverd bij het Binnenhof. Ontrafel jij met je team dit mysterie tijdens een zeer bijzonder groepsuitje in Den Haag en vinden jullie de schedel van Johan de Witt? Historisch spel wordt gecombineerd met een heerlijke 3-gangen lunch.

Na een voorgerecht in een gezellig Haags restaurant wordt de groep in kleine onderzoeksteams opgedeeld en zal onze begeleider het verhaal vertellen over Professor Nieuwenhuizen. Een man die het tot zijn levensmissie had gemaakt om de schedel van de Witt te vinden. Tijdens zijn zoektocht is hij verdwenen en liet alleen zijn attachékoffer achter. Kan jouw team de koffer openen en het onderzoek van de professor vervolgen?

Gedurende het spel sta je in contact met onze spelbegeleider via WhatsApp voor extra aanwijzingen en bonusopdrachten. Halverwege het spel geniet je van een hoofdgerecht. Je team kan zich zo opladen voor het tweede beslissende deel. Ter afsluiting volgt een heerlijk nagerecht inclusief prijsuitreiking. Welk team mag zich de winnaar noemen van dit bijzondere groepsuitje? De lunch is op één locatie maar wij kunnen ook 3 verschillende restaurants per gerecht voor u selecteren. Geef dit alleen even aan bij uw aanvraag. Het spel is ook los te boeken zonder lunch.

prijs uitje

€ 57,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 8 personen

inclusief

- 3-gangen lunch
- 2 drankjes & kopje koffie/thee
- Schedel van de Witt spel
- Uitstekende begeleiding
- Prijs voor het beste onderzoeksteam

programma - DUUR: 5 UUR

12:30 - 13:30 : Voorgerecht met drankje
13:30 - 15:00 : de Witt Spel 1
15:00 - 16:00 : Hoofdgerecht met drankje
16:00 - 17:00 : de Witt Spel 2
17:00 - 17:30 : Nagerecht met kopje koffie & prijsuitreiking

ontdek alvast meer over DE WITT

Bizarre objecten uit de tijd van de Haagse Gevangenpoort. Lees het verhaal over de vinger en tong van de gebroeders de Witt. Klik op icon voor het verhaal.

gerelateerde groepsuitjes

criminele 3-gangen lunch

narcos lunch Den Haag

culinair & cultureel Den Haag

walking dinner Den Haag

volledig dagarrangement

Den Haag royaal