Spel Lunch Den Haag

spel & lunch: zoektocht naar de schatten van Den Haag

Op zoek naar een actieve verkenning van het centrum van Den Haag? Misschien is ons Click & Eat spel inclusief goed verzorgde lunch in Den Haagd wel wat voor u! Met een oude 17e eeuwse stadskaart gaat u in teams op zoek naar de meest verborgen  schatten in Den Haag.

Na ontvangst met koffie en gebak zal onze professionele begeleider het populaire Click-it spel uitleggen en ontvangt ieder team een rugzak met al het spelmateriaal. Het doel is om met een 17e eeuwse stadskaart op zoek te gaan naar verschillende verborgen locaties in de stad en die te koppelen aan cryptische omschrijvingen. Ieder gevonden punt moet op camera worden vastgelegd. Gedurende het spel zijn er extra opdrachten en staat ieder team via Whatsapp in contact met de spelleider.

Tijdens het spel heeft ieder team maximaal 2 uur de tijd om zoveel mogelijk punten te scoren. Het spel eindigt dan bij de lunchlocatie. De spelleider zal alle resultaten bekijken, terwijl u geniet van de lunch. Tijdens een kleine prijsuitreiking wordt bekend gemaakt wie er met de eer zal strijken. Een leuk dagje uit in Den Haag als team- of bedrijfsuitje. Liever een criminele dag, bekijk dan ook eens ons Narcos spel met lunch. 

prijs uitje

€ 44,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 8 personen

inclusief

- Koffie & gebak
- Professionele begeleider
- Click-it spelmateriaal
- Prijsjes winnend team
- Lunch met drankje

programma - DUUR: 4 UUR

10:30 - 11:00 : Koffie met gebak
11:00 - 13:00 : Click-it spel Den Haag
13:00 - 14:30 : Lunch en prijsuitreiking

hier alvast een verborgen schat

Wist u dat de eerste tennisbaan van Nederland in Den Haag te vinden is? Klik op icoon voor meer info.

gerelateerde groepsuitjes

Uniek spel & lunch uitje

schedel de witt lunch

crimineel & smakelijke dag

narcos lunch Den Haag

volledig dagarrangement

Den Haag royaal